Prikbord

Plantjesmarkt

De Plantjesmarkt was ook dit jaar weer een onvergetelijke dag. De hele dag door was het gezellig druk met zelfs een heuse file in de wijk. Er zijn ontzettend veel zomerbloeiers en perkplantjes verkocht. De 50 sfeervolle marktkramen zijn goed bezocht en er werd gedanst en meegezongen met de livemuziek van Bert Solo en Henk Wijngaard. Henk de Haan trok de nummers voor de bingo. Alle cliënten, collega’s en bezoekers genoten zichtbaar van alle gezelligheid.

Weerbaarheidstraining

Hoe kunnen we de relatie met onze cliënten versterken? In februari is gestart met de pilot van de nieuwe weerbaarheidstraining voor medewerkers. Deze pilot is positief ontvangen en zetten we door. Begeleiders oefenen met meebewegen, in plaats van iemand vast te houden. Zo kunnen we de situatie rustig krijgen en de veiligheid voor begeleiders en cliënten vergroten!

Vrachtwagendag 1 juni 2024

Op zaterdag 1 juni werd voor de cliënten van De Trans de 24e Vrachtwagendag georganiseerd aan het Leeuwerikenveld in Emmen. Onder grote belangstelling reden 110 vrachtwagens en 8 rolstoelbussen in een lange stoet. Wie het leuk vond, mocht een rondje meerijden. Met de hulp van al onze vrijwilligers werd het een onvergetelijke dag voor heel veel cliënten van De Trans. Iedereen bedankt!

Transparant magazine is een uitgave van stichting De Trans
voor cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers

colofon


Bekijk vorige uitgaves:
december 2023
juni 2023
december-2022