Tour De Trans

Voor Tour De Trans neemt een van onze bewoners of deelnemers aan de dagbesteding ons mee in hun wereld. Aan de hand van foto’s, tekeningen en van alles en nog wat mogen zij laten zien hoe hun leven eruit ziet.

Voor deze Transparant heeft Lieneke helemaal zelf de foto’s geselecteerd. Deze laten zien wie zij is! En dat is nogal wat voor deze bezige bij.

Hier zie je mij tijdens de Avondvierdaagse in Assen, die loop ik elk jaar mee. Dat is vier dagen lang vijf kilometer per dag wandelen!

Het was een van mijn grootste wensen: naar Disneyland. Ik ging samen met Anet die bij De Trans werkt. Dit jaar gaan we weer. De karakters in het park zien, vond ik het leukste.

Dit is bij de kinderboerderij. Daar verzorg ik ook katten. Dan geef ik brokjes, water en doen we knuffelen. Op de foto zie je kleine witje, ondanks dat hij zwart is. Dat heeft begeleider Johan bedacht. 

Deze foto is gemaakt tijdens de playbackshow bij De Trans. Daar probeer ik elk jaar aan mee te doen. Dit jaar deed ik samen met Fred mee en deden we Paradise by the Dashboard Light van Meatloaf.

Hier ben ik DJ in de soos. Johan en ik draaien muziek op de zondagmiddag. Dat doen we één keer in de maand. Van ruig tot Nederlandstalig en iedereen vindt het leuk. Zelf vind ik hardstyle en rock het leukst.

Met theater Trots doen we elk jaar een voorstelling. Dit jaar doen we hem zelfs op het grote podium bij  De Kolk in Assen. Ik zit al heel lang bij Trots, sinds ik bij De Trans woon. Zo’n jaar of 14 nu. 

Dit is Johan, mijn huisgenoot, daar doe ik samen mee draaien. Hij sluit de boel ook helemaal aan. Al houdt hij iets meer van Nederlandse muziek dan ik.

Lieneke in actie zien? 

Klik hier voor het sinterklaas­journaal van theater Trots

Transparant magazine is een uitgave van stichting De Trans
voor cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers

colofon


Bekijk vorige uitgaves:
december 2023
juni 2023
december-2022